Informujemy Państwa, że w naszym szerokim portfolio symulacji dla rynku małych firm rodzinnych, podmiotów nie działających dla zysku i jednostek samorządowych od kolejnego roku przedstawiamy grę integracyjną: Szkoleniowe bicie rekordu w autorskim wariancie zabawy w livecooking (Roboczy tytuł tej gry jest do poprawki – natomiast pokazuje charakter tej sesji.)
Ninieszą grę realizujemy na szkoleniach z zarządzania, z komunikacji międzykulturowej a także na wyjazdach team building. Symulacja jest polecana także na szkolenia coachingowe. Pierwotne jej wykorzystanie to Treningi Negocjacyjne.
PODSTAWOWE DANE DOT. GRY:
Problematyka gry: wewnątrzsterowana postawa w pracy
Kraj pochodzenia gry: Andora
Czas prowadzenia: 45 minut
Liczba uczestników: minimalnie 7, maksymalnie 17.
Sprzęt potrzebny trenerowi: łóżko polowe – sztuk pięć, sprężyna kanalizacyjna – sztuk pięć, sznurek- sztuk dziewięć, trochę grochu, paczka mlecznych markerów, waga+waga kuchenna
REFERENCJE
FALA PARK Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością, EK ELEKTROKABEL Fabryka Kabli Karolak i Synowie sp. j., Griltex Polska spółka z o.o., Gabinet Stomatologiczny Stankowski Przemysław, Harpo Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością, „KIE” SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ, STOLMAT Tadeusz Matuszewski, Instytut Włókien Naturalnych i Roślin Zielarskich, Miasto Poznań, Powiat Wrzesiński, Gmina Zbąszyń, Park Kulturowy Fortyfikacji Miejskich„Twierdza Gdańsk”, Fundacja Familia Pro Seniores , Klub Sportowy „Metro”, Parafialny Klub Sportowy RADOŚĆ, Stowarzyszenie Centrum Informacji Społecznich CIS Biuro Porad Obywatelskich, Stowarzyszenie Innowatorów Społecznych , Stowarzyszenie Osób Niepełnosprawnych, Ich Rodzin i Opiekunów NADZIEJA , Stowarzyszenie Twórców Filmów Patriotyczno – Historycznych, Warszawskie Towarzystwo Sportowe Deski, Związek Kombatantów i Byłych Więźniów Politycznych – Koło Nr 15 Wawer
Symulacja była również stosowana na studiach podyplomowych „Biochemia”
OPRACOWANIA:
Instrukturom chcącym prowadzić grę proponujemy poniższe lektury:
SZKOLENIE CERTYFIKACYJNE:
Data: do ustalenia
Miejsce: Bochnia, pensjonat Izbicko, ulica Związku Walki Młodych 3a
Cena programu: 1200 złotych plus podatek VAT. Oferujemy opcję wniesienia opłaty w ratach – siedem wpłat.
W cenie szkolenia znajduje się catering. Przystawka: Hiszpańska tortilla z czterech jaj podawana z frytkami. Zupa: Polewka czosnkowa Polewka czosnkowa podawana z serem i aromatycznym koperkiem. Drugie danie: Pieczone żeberka w miodzie i piwie. Deser: Sernik z gałką lodów owocowych. Napoje zimne: Soki ze świeżych owoców. Napoje ciepłe: Kawa,herbata.